billiga kläder
 
Valutor:

Frakt & ReturFraktinformation
beställningar levereras måndag till fredag ​​mellan 09:00 och 17:00. Eftersom varje order är unik varierar fraktkostnaden beroende på storlek, vikt och destination för dina valda artiklar. För de sista minuten inköp, är Express leverans tillgänglig för de flesta destinationer och samma dag leverans erbjuds i vissa städer.

Beroende på din plats erbjuder vi även ett fast fraktkostnad för beställningar över följande tröskelvärden: 100 GBP, 150 USD, 140 EUR, 215 AUD, 200 CAD, 10000 RUB, 18000 JPY, 970 CNY, 180000 KRW, 215 SGD, 150 CHF, 2500 MXN, 1200 HKD och 580 BRL.

Det innebär att du kan köpa flera stycken från flera platser för en fraktkostnad. Beloppet för Flat Shipping Fee är baserat på lägsta pris fraktalternativet tillgängligt för varan i din beställning, som reser längst bort för att nå dig.

Alla relevanta leveransalternativ som finns tillgängliga för din beställning och till din destination visas vid kassan.

Frakttider:

DHL EXPRESS: De flesta av Europa och USA: leverans inom 2-4 dagar Övriga världen: leverans inom 3-7 dagar

UPS STANDARD: Endast tillgänglig inom Europa: Leverans inom 5-7 dagar

UPS EXPRESS SAVER: De flesta av Europa och USA: leverans inom 2-4 dagar Övriga världen: leverans inom 3-7 dagar

Tänk på att våra frakttider endast ska användas som en guide och baseras på tid från sändningen. Farfetch kan inte ta ansvar för förseningar av tullklarering eller misslyckat betalningsgodkännande, men vi försöker minimera eventuella förseningar.

ÅTERBETALNINGSPOLICY

Returnerade poster måste överensstämma med vår avkastningspolitik:

Föremål måste returneras oskadade, oskadade och oanvända, med alla taggar bifogade och originalförpackningen inkluderad.

Skodon och tillbehör måste returneras med original märkesboxar och dammsugarpåsar, där de finns och placeras inuti en skyddande ytterlåda för frakt.

När du försöker på skodon, var försiktig så att du inte märker sålarna eller skador på skoboxen.

Om ett objekt har en Farfetch-säkerhetsmärkning eller en märkningslabel bifogad, måste den returneras med taggen i sin ursprungliga position.

Skönhets- och kosmetiska produkter måste returneras oöppnade och oanvända, med förseglingen av förpackningar som fortfarande är intakta.

Hosiery, underkläder och badbyxor måste returneras med bifogade hygienförseglingar och i oöppnad och oskadad produktförpackning, där så är tillämpligt.

Underkläder och badkläder får endast provas på dina egna underkläder. Vi accepterar inte några avkastningar som har använts eller är smutsiga.

Var försiktig när du prövar dina inköp och returnerar dem i samma skick som du fått dem. Eventuella avkastningar som inte uppfyller vår policy accepteras inte.Återbetalningar

När din retur har mottagits och godkänts av vår partner, kommer din återbetalning att slutföras via den ursprungliga betalningsmetoden, exklusive fraktkostnaderna. Vi håller dig uppdaterad varje steg på vägen. Du kan följa returpaketet hos vår operatör med spårningsnumret på Retur-etiketten, eller du kan kontrollera statusen i Mitt konto under Order och Returer.

Om du väljer, kan vi utfärda ditt bidrag som Farfetch-kredit. Beloppet kommer enkelt att göra vid utcheckningen nästa gång du handlar hos oss. Felaktiga objekt

Det är vårt mål att varje objekt kommer i gott skick och vi hoppas att du alltid är glad över ditt köp. Om du får ett föremål i ett bristfälligt eller skadat skick, eller om det inte matchar beskrivningen på webbplatsen, vänligen informera kundservice så snart som möjligt. Där det är möjligt kommer vi att ordna en ny ersättning som skickas till dig eller en retur för fullständig återbetalning av det defekta objektet.

tillbaka